Geen producten (0)

Vergoedingen

NL Wear Hair staat als een leverancier van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige haarstukken bekend bij zorgverzekeraars. Bij veel zorgverzekeraars zijn wij erkend zorgverlener. Voor uw pruik of prothese kunt u in aanmerking komen voor verschillende vergoedingen. U dient wel een verwijsbrief te overleggen aan uw zorgverzekeraar van uw arts met een duidelijk gemotiveerd; chemokuur / bestraling / ongeluk / Alopecia areata / alopecia androgenetica /psychische problemen / .
We zetten de verschillende mogelijkheden voor u op een rij.

Vergoedingen zorgverzekeraar

Met de komst van de basisverzekering is de vergoeding voor haaraanvullingen in positieve zin bijgesteld. In 2022 is voor de meeste verzekerde de basisvergoeding € 457,50. De aanvullende verzekeringen kennen daarbij vaak nog een extra bedrag toe. Deze bedragen verschillen per verzekeraar. Wanneer u de voorwaarden van uw ziektekostenverzekering doorneemt, moet u letten op de term 'aanvullingen en hulpmiddelen'. Vraag goed naar de voorwaarden het kan zijn dat wij dit factuur voor u in moeten dienen.

Het onverhoopt niet verkrijgen van een vergoeding heeft geen enkele invloed op uw betalingsverplichting jegens NL Wear Hair.

Vergoedingen van de Belastingdienst

Ook de Belastingdienst kent een regeling die voor u interessant kan zijn. Ziektekosten tot 1,65% van uw verzamelinkomen komen niet in aanmerking voor teruggave. Komen uw uitgaven daarboven, dan komt u wel voor teruggave in aanmerking. In de meeste gevallen kunt u een groot deel van de kosten voor uw haaraanvulling terugkrijgen van de belasting!

Vraag u belasting adviseur.