Geen producten (0)

SPECTACULAIRE HAARVEZELS LATEN (TE) DUN HAAR VERDWIJNEN IN 30 SECONDEN  
Eindelijk is er een veilige en natuurlijke manier om (te) dun haar te laten verdwijnen en te camoufleren.
Toppik is een verbazingwekkend product van minuscule microvezels die zich mengen met Uw eigen haar. Zonder dat dit zichtbaar is. Toppik vezels zijn gemaakt van organische Keratine proteïnen, net als ook Uw eigen haar. U ziet direct dat het haar veel voller wordt, veel natuurlijker dan U zich ooit kon voorstellen.

 

 

U ZIET UW HAAR VOLLER WORDEN IN 30 SECONDEN
Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door
de flacon boven het dunne deel van Uw haar te houden. Dan lichtjes schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in Uw haarkleur, zich mengen met Uw eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met Uw vingertoppen om de vezels goed te verdelen. Een Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat U zich voor 100% zeker kan voelen, zelfs in regen en wind.

 

Het Merk wat we voeren is Toppik ook te bestellen in onze webshop.

 

Veel van onze klanten voor Toppik komen uit  Noord Brabant de regio  Waalwijk, 's Hertogenbosch, Oisterwijk, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Dongen, Oosterhout, Waspik, Drunen, Heusden, Vlijmen, Sprang Capelle, Nieuwkuijk, Raamsdonkveer, Loon op Zand, Moergestel, Udenhout . Het is ook online te bestellen klik op de foto links hiernaast.