Geen producten (0)

NL Wear Hair  Men’s Hair System

Haaruitval en inhammen zijn een probleem waar maarliefst 95% van de mannen vroeg of laat mee te maken krijgt. Voor veel mannen met haaruitval is het lastig om een geschikte oplossing te vinden voor hun haarprobleem. Het Men’s Hair System is bijzonder comfortabel en niet van uw eigen haar te onderscheiden! De moderne versie van de toupet.

Met dit systeem ontwerpt de haarwerkspecialist uw haarwerk exact op basis van de omvang van uw hoofd en de grootte van uw kaalheid. Om uw haarwerk samen te stellen heeft u keuze uit ons uitgebreid assortiment aan binnenwerken, echt haar of synthetisch, kleur, dikte en beweging.

Onze werkwijze

Door middel van een gipsafdruk van uw hoofd creëren we een werkbol die exact de vorm van uw schedel heeft en de basis vormt. Vervolgens kiezen we het binnenwerk wat bij uw wensen past.
Vervolgens kiezen we samen met u:
-De haarsoort
- De haardikte
- De haarkleur
- De textuur
- De haarlengte

De gekozen haren worden uiteindelijk op een heel dun huidgaas geknoopt of worden geïnjecteerd op een sliktop. Hierdoor zullen de knoopjes volledig onzichtbaar zijn. Dit is afhankelijk van de gekozen binnenkant. Bij niet algehele kaalheid passen we het precies aan uw eigen haar aan. De levertijd is gemiddeld acht weken.

De bevestiging

Er zijn verschillende mogelijkheden om het haarwerk te bevestigingen:

- Permanente bevestiging.Bij deze bevestiging plaatsen en verwijderen wij uw maathaarwerk. Het zit dus permanent op het hoofd. U kunt hiermee slapen, douchen, zwemmen en andere activiteiten moeiteloos ondernemen. Duur: 4-6 weken.

- Semipermanente bevestiging. Met deze methode kunt u zelf het haarwerk op- en afzetten, maar u kunt hier ook mee slapen, douchen, zwemmen etc. Duur: 1-2 weken.

- Klemmen. Met de daarvoor bestemde klemmen kunt u uw haarwerk moeiteloos dagelijks op- en afzetten.

De diversiteit aan mogelijkheden en onze eigentijdse vernieuwende werkwijze bespreken wij dan ook graag persoonlijk met u door in onze salon, waar uw privacy uiteraard gegarandeerd is. Het is een kostbare prothese, laat u daarom goed informeren!

Wij helpen u enorm graag. Neem vandaag nog contact met ons
op. Bel 04 16 - 85 46 20 / 06 - 53 30 02 54 of vul onderstaand formulier in:

Veel van onze klanten komen voor haarwerk en Pruiken uit Noord Brabant de regio  Waalwijk, 's Hertogenbosch, Oisterwijk, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Dongen, Oosterhout, Waspik, Drunen, Heusden, Vlijmen, Sprang Capelle, Nieuwkuijk, Raamsdonkveer, Loon op Zand, Moergestel, Udenhout .