Geen producten (0)

NL Wear Hair

Onderhoud en Reparaties

 

Hierin onderscheidt NL Wear Hair zich duidelijk van andere haarwerkbedrijven. Alles wordt door ons gerepareerd, ook (maat)haarwerken en pruiken die niet bij ons zijn gekocht.

De kleur aanpassen, haar bijzetten (knopen), (basis)scheurtjes herstellen, fronts aanzetten, veredelen… Het is voor NL Wear Hair  geen enkel probleem voor zowel echt haar als synthetisch. Wat anderen zien als een obstakel, zien wij als een uitdaging! De oorzaak hiervan laat zich eenvoudig raden: NL Wear Hair heeft een eigen atelier, waarvan we dagelijks gebruikmaken, en ook op dit gebied hebben we meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd.   

Onze expertise op het terrein van repareren is dusdanig groot, dat een behoorlijk aantal haarwerkbedrijven ervoor gekozen hebben om de eigen te herstellen haarwerken naar ons ter reparatie op te sturen.

Ook voor het onderhoud van haarwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel pruiken van een synthetische vezel als van echt haar zien er weer als nieuw uit na een onderhoudsbeurt. Hoe vaak dit moet gebeuren ligt vooral aan het gebruik van uw pruik. Wij geven op bij ons gekochte haarwerken 6 maanden garantie op fabricagefouten.

Voor verdere informatie
neem contact met ons op; 0416 - 85 46 20 / 06 - 53 30 02 54 
of vul onderstaand formulier in: