Geen producten (0)

NL Wear Hair Pruiken (confectie)

 

De confectie pruik wordt veelal door mensen gedragen met een tijdelijke kaalheid zoals bij een chemokuur, ook wel Alopecia Diffusa genoemd. Voor een nadere toelichting kijk bij informatie.
 
Deze pruiken zijn te verkrijgen in verschillende maten, typen, modellen, kleuren en prijsklassen. Ze laten zich vooral kenmerken door een prima kwaliteit, een hoge mate van draaggemak en zijn bovendien ontzettend gebruiksvriendelijk met een levensechte uitstraling.
 
Om de legio mogelijkheden en ons assortiment persoonlijk met u te bespreken, vragen wij u om vrijblijvend een afspraak te maken met onze haarwerkspecialist. Dit intakegesprek zal dienen om uiteindelijk voor u tot de best passende oplossing te komen. Dit gesprek is altijd binnen een paar dagen mogelijk.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar ons te komen, dan komen wij naar u!

Als wij uiteindelijk voor u de juiste pruik gevonden hebben in ons eigentijdse assortiment, kunnen we die indien gewenst tijdelijk reserveren (max 6 weken). Het kan zijn dat u de pruik uiteindelijk niet nodig heeft. 
Naast pruiken hebben we ook verschillende petjes, sjaals en doeken. Dit is een prettige afwisseling voor het dragen van uw pruik. kijk hiervoor in onze
webshop.

Ook voor de nazorg kunt u bij ons terecht.
Onderhoud is erg belangrijk voor u haarwerk kom daarom regelmatig uw haarwerk laten behandelen, dit is ook mogelijk idien u uw haarwerk elders hebt gekocht.

Veel van onze klanten  voor Pruiken en Haarwerk pruikenwinkel komen uit Noord Brabant de regio  Waalwijk, 's Hertogenbosch, Oisterwijk, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel, Dongen, Oosterhout, Waspik, Drunen, Heusden, Vlijmen, Sprang Capelle, Nieuwkuijk, Raamsdonkveer, Loon op Zand, Moergestel, Udenhout .